Project Description

DDS massage

DDS er en massageform, som inkluderer bio-elektrisk stimulering, hvilket vil sige strøm i en lav spænding. Strømmen bliver ledt gennem behandlerens hænder og kan stimulere muskler, led, nerver, blod samt flowet af Qi i kroppen. (Qi er det kinesisk medicinske udtryk for livsenergi i kroppen).

Man vil ofte opleve at selv dybe spændinger slipper i kroppen, når man arbejder med bio elektrisk stimulering. Behandlingen føles meget behageligt og kan bedst beskrives som et let summen i kroppen, som virker meget afspændende og afslappende.

Rent praktisk foregår behandlingen ved, at du ligger på briksen og har to elektroder på kroppen. Disse to er forbundet med en elektrode, som jeg står på. Derved opstår en svag spænding, som løber igennem mine hænder. På den måde kan jeg rette energien derhen i din krop, hvor der er brug for opmærksomhed.

DDS maskinen

DDS står for ”transdermal-drug delivery system” og referer til de medicinske urter, der er tilsat massageolien, som bruges sammen med DDS-maskinen.

DDS-behandlingen er sammenspillet mellem urtebehandlingen og den bio-elektriske behandling.

Hovedprincippet i behandlingen er, at man tilfører kroppen bio-elektrisk energi, for at stimulere strømmen af Qi (livsenergien) i kroppens meridianbaner. Ifølge traditionel kinesisk medicin kan de fleste sygdomme og ubalancer behandles ved at stimulere og arbejde med kroppens meridianer. Når energien flyder frit, vil kroppen kunne udrense og hele.

Når man arbejder med DDS-maskinen, virker det lige som akupunktur, dog endnu mere effektivt pga. strømmens medvirken. 

DDS kan derfor bruges både til at fremme din generelle sundhed i kroppen, men også til at arbejde specifikt med spændinger i muskulaturen, myoser, mm. 

Hvis man har et for højt syreindhold i blodet, vil dette over tid aflejre sig som salte i led og muskler, hvorved de mister elasticitet og bevægelighed. Dette kan f.eks. medføre smerter, spændinger, muskelknuder og gigtsymptomer. DDS-behandlingen udrenser og sænker syreniveauet i kroppen, hvorved disse symptomer i muskler og led kan reduceres.

DDS kan derfor virke som en dybdegående massage, der løsner selv dybe spændinger i kroppen. Men modsat sportsmassage, som kan gøre meget ondt, når man skal have løsnet de gamle spændinger, så kan DDS være en langt blidere måde at arbejde dybt ned i spændingen på. Den bio-elektriske strøm løsner spændinger på effektiv og langt mere blid måde end almindelig sportsmassage. 

Behandling med vulkansk mudder

Mudderblandingen er lavet af vulkansk aske og urter. Blandingen gør det muligt at få massen helt flydende ved opvarmning, hvorved den kan smøres ud på huden og langsomt afgive sin varme, mens urterne optages gennem huden. 

Den kan bruges i behandlingssammenhæng eller derhjemme hos dig selv. Du varmer mudderet op enten i mikrobølgeovn eller vandbad. Herefter kan mudderet påføres de steder på kroppen som har brug for energi eller smertelindring. Varmepåvirkningen føles i kroppen flere timer efterfølgende, og virker derfor meget smertelindrende. Derudover arbejder mudderet på samme måde som akupunktur og vil derfor støtte din krop til større sundhed generelt. 

Den er god, hvis du har smerter i kroppen, men er også effektiv mod mange andre ting bl.a. søvnproblemer (tendens til let søvn), gigt, lavt immunforsvar, mm. 

Kan med fordel kombineres med DDS massage.

Urtepulver

Hovedingredienser: Alfalfa (lucernespirer), grønt- og frugtenzymer, mælkesyrebakterier og vandopløselige kostfibre. 

Urtepulveret er baseret primært på Alfalfa-urten, også kaldet lucernespire.

Alfalfa er rig på vitaminerne A, C, D, B2, B6, E og K. Undersøgelser har vist, at Alfalfa indeholder betydelige mængder mineraler: calcium (34,9%), jern (1,3%), fosfor, kalium, magnesium, natrium og silicium. Alle disse står i forbindelse med calcium i kroppen. 

Alfalfa er måske den mest naturlige hjælp til calciumoptagelse, idet den indeholder alle komponenter, som naturligt er bundet til de mineraler, der gør, at calcium kan udnyttes af kroppen.

Denne vidunderplante er en næringsrig kilde til protein, aminosyrer, vitaminer, mineraler og hele 8 enzymer som bl.a. er gode for fordøjelsen.

Den kan bruges som dagligt kosttilskud og er uundværlig, når man arbejder over længere tid med DDS-maskinen, da den støtter op om behandlingen og hjælper på kroppens udrensningsproces.

Book din behandling nu.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.

Book nu