Project Description

Wellness oliemassage

Jeg tilbyder olie wellness massage, der virker beroligende på dit nervesystem, bringer kroppen i ro og slukker for hjerne og tankemylder.

Den er ideel op til en ferie eller i en weekend, hvor du har brug for at komme helt ned i gear. (Bemærk at jeg også har tider i visse weekender og helligdage og gennem sommerferien.) Behandlingen kan både bruges, hvis du lider af stress, oplever stresssymptomer i din hverdag, eller blot vil have en skøn oplevelse af ro og velvære i din krop. Den egner sig ikke til at løse dybe muskelspændinger eller andre fysiske skavanker, men er ideel til at styrke dit psykiske velbefindende og skabe ro i kroppen. Den kan også bruges til langvarig stress, hvor du ønsker at bygge dine ressourcer op igen og nære dig selv på et kropsligt plan. Nogle gange har vi blot brug for omsorg og nærvær.

Selve behandlingen er en kombination af forskellige massage og afspændingsteknikker fra blandt andet bevidsthedsberøring og tantrabehandling.

Når du bestiller en tid så søg for, at du har ro og tid efter behandlingen. Behandlingen virker længe efter, at den er stoppet på briksen. Hvis du giver kroppen ro til at omsætte det, den lige har oplevet, vil oplevelsen forankre sig i din krop og give et mere roligt præg på din hverdag.

Healings-sessioner

Jeg tilbyder ikke healing i den form, hvor der ikke forekommer eller kun forekommer lidt berøring. 

Healingen hos mig sker i kraft af berøringen. Det er et arbejde med energierne i din krop, som bliver frigjort i kraft af den fysiske berøring. 

Behandlingen vil blive bygget op, så du i første omgang oplever at falde dybt ned i kroppen og føle dig meget afslappet og veltilpas. I det rum, som opstår, når din krop er helt tryg og rolig, slukker hjernen for tankemylder og der bliver plads til, at en række nye processer helt af sig selv opstår i din krop. I det rum kan du opleve andre dimensioner af dig selv; nye kropsfornemmelser, følelsen af at energier helt konkret flyder i din krop. Det giver nogle meget behagelige følelser, når den healende energi får frit løb. Ofte følger en lykkefølelse, en lethed, en summen af liv i hele kroppen.

Du kan efterfølgende og i timerne efter behandlingen have forskellige oplevelser i din krop. Måske en følelse af, at din krop pulserer og vibrerer. Måske følelsen af at kroppen er blevet et trygt og dejligt sted at være. Måske følesen af tyngde og afslappethed i hele kroppen. 

Folk som oplever store smerter i hverdagen, vil ofte opleve at smerte niveauet falder betragteligt i forbindelse med en behandling.

Hvis du ønsker at arbejde dybdegående med dit stress niveau og din væren/nærvær i livet,  kan det være en fordel at gentage behandlingen i et par omgange inden for kortere tid (eksempelvis en uges varighed). Derved skabes der i kroppen en mere tryg og åben måde at opleve verden på. Din krop vil på den måde hele tiden blive mindet om, at den er tryg, og dette kan forplante sig i din dagligdag og være en støtte, hvis du oplever, at du er presset i hverdagen. 

Book din behandling nu.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.

Book nu