Anbefalinger

Hej Sigun,

Tak for en skøn healingsmassage.
Min krop har det vidunderligt og det har jeg også.
Og tak for dit sidste råd om at huske at bruge den nye tilførte energi på mig selv 👍

Af hjertet tak for idag💚
Kh. Helle

________________

Din dejlige shamanistiske healing var lige hvad jeg havde brug for! Det magiske univers af lyde, stemme og berøring bragte mig effektivt ud af hovedet og ind i en tilstand, hvor jeg kunne give slip på følelser jeg ellers ikke rigtig kunne få fat på selv. Og jeg havde kraftige drømme flere dage efter. Det var en rigtig god oplevelse!
Kh, Lars Bo – Tai Chi Værkstedet

________________

Healing hos Sigun.
Er en lidt speciel åndelig og kropslig rejse.
Min mor døde i efteråret og efterlod mig berørt og i mange tanker om livets ophør. Jeg havde ikke min sædvanlige ro og indre balance.
Jeg oplevede det som en meditativ rejse til mit indre, mens jeg sank ned i en fornemmelse af at blive passet på og værnet om. Fremmede lyde og dufte. Rytmiske dybe toner af sang og trommer.
En tilstand af varme og vat som mest minder om en halvvågen drøm.
Det er svært at forklare.
Men i dagene efter oplevede jeg en større indre ro og finere balance mellem min krop og sjæl. En fornemmelse i kroppen som ligner dén, man får efter et langt varmt karbad efter at have været gennemkold.
Godt 3 måneder senere trissede min datter samme vej. Meget skeptisk! Men efter en opslidende eksamen og et par måneder som praktikant på en akutafdeling på et underbemandet sygehus sammen med en tilbagevendende vinterdepression – orkede hun faktisk ikke, at sige sin mor imod – da der nu var bestilt en healing.
Og hun kom tilbage til huset. Forundret. Men med samme dybe gode oplevelse af, at være blevet healet. Af at være blevet passet på og plejet.
Det har været en stor oplevelse. Og et rart velvære vi er blevet efterladt med.
Vi kan varmt anbefale oplevelsen.

Susy

________________

Workshop:

Jeg har været med på Siguns stemmeworkshop på Fejø for 2. Gang og vil med næste gang også. Sigun skaber et smukt, undersøgende, støttende og kærligt rum, hvor vi leger og eksperimenterer med stemmen. Her er plads til både de som er erfarne i brug af stemmen og den som føler sig hæmmet i brugen af lyd og stemme. Der er god variation i programmet med opvarmning, fordybning og dejligt at vi også kommer ud i naturen. De bedste anbefalinger herfra. Siff

Skøn stemme workshop i trygge rammer. Sigun er så god til at skabe en tryg og afslappet stemning, hvor alle bidrag er gode nok. Øvelserne blev leget ind og vi blev opfordret til at tage vare på os selv. Varierende og gode øvelser. Kan klart anbefales
Benedicte Due

Stemmeworkshoppen hos Sigun var for mig, et dejligt trygt og inspirerende rum. Sammen med andre fik jeg i de fint tilrettelagte øvelser mulighed for, gennem min stemme, at udtrykke både det sårbare og det kraftfulde. Tid til fordybelse og plads til at være den jeg er. Tak
Lotte