Om mig

Jeg hedder Anne Sigun Bjerring. Jeg har arbejdet som massør siden 2014, men har i en lang årrække forinden beskæftiget mig med emner, som vedrører mit arbejde i dag, bl.a. energiarbejde og healing, sanseterapi og psykoterapi. 

Jeg er oprindelig uddannet pædagog og keramiker. Da jeg var midt i 30’erne gik jeg ned med stress i et arbejde som vuggestuepædagog. Jeg besluttede mig efterfølgende for at få massage for at hjælpe stressen ud af kroppen. Det er siden hen blevet min egen vej, da jeg efterfølgende tog en uddannelse som tantrabehandler. Flere gange har det været en stor fordel for mig, at jeg selv ”har været nede og vende”, da jeg som massør og healer har mødt mange stressramte klienter. 

Jeg har uddannet mig inden for flere retninger: tantrabehandling, bevidsthedsberøring, sanseterapi og shamanistisk healing.

Det spirituelle aspekt har altid optaget mig meget. Min egen rejse er meget lang og begyndte for mere end 25 år siden. Det spirituelle aspekt er som en grundstrøm gennem mine behandlinger.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål.

Benyt gerne kontaktformularen under ”Kontakt”, hvor du også finder mit telefonnummer. 

Jeg har fuld tavshedspligt. 

Liste over uddannelser og kurser:

  • 2007-2014: Kurser i oplevelsesorienteret psykoterapi og psykoterapeutisk forløb (Eigil Asanta og Micha Lindner)

  • 2011-15: Weekendseminarer hos Michael Barnett. Energiarbejde. (se onelife.com)

  • 2013/14: Kurser i sanseterapi.

  • 2013-14: Uddannet tantrabehandler hos CHAI (se tantrazone.dk)

  • 2014-15: Kurser i bevidsthedsberøring (se inbody.dk)

  • 2015-16: Dicipline of Peace årsforløb, Johanne Eagleroad og Jazha Bruun.

  • 2016: Munay Ki-indvielse

  • 2020: Årsforløb i Pachakuti Mesa Traditionen (healingsteknikker)

Hvorfor navnet Siwar Q’enti?

I følge peruviansk shamanistisk tradition var det kun den store kondor, der havde mulighed for at besøge Wiracocha, den store ånd. Med sine store vinger fløj den højt op i himlen og landede ved Wiracocha. Kondoren ville i ydmyghed vende sit ansigt bort fra Wiracocha ved sine besøg og aldrig se Wiracocha lige i ansigtet.

Men en dag skjulte kolibrien sig mellem fjerene i kondorens enorme vinger og fløj med op til Wiracocha. Da de landede hos Wiracocha, fløj kolibrien rask frem, fløj rundt om Wiracochas hoved og satte sig ved hans skulder. Ingen havde kigget Wiracocha i ansigtet før da. Fra den dag fik kolibrien navnet Siwar Q’enti (The royal hummingbird).

Jeg har valgt dette navn til min virksomhed, fordi kolibrien minder mig om vores direkte kontakt med det største i os selv. Vores forbindelse til det allerhelligste. Den er vores direkte billet til at møde det smukkeste i os selv.

Kondoren repræsenterer for mig en anden tilgang til Wiracocha, den store ånd. Fuld af ærbødighed vender han altid ansigtet bort. Kolibrien tør se det allerhelligste i ansigtet. Der er en direkte forbindelse til det åndelige, som ikke er præget af nogen form for tilbageholdenhed. Den tør møde det allerhelligste uden frygt.

Det er den direkte forbindelse med os selv, som jeg ønsker at skabe i min virksomhed. Den intention, der samler alle behandlinger, hvad end der er tale om shamanisme, sansebehandling, oliemassage eller tantrabehandling. Alle behandlinger har dybest set det formål at bringe os tættere på os selv. Bringe os tættere på det allerhelligste i os selv. Mærke, at vi er en del af universet, at vi er dybt forbundet med alt omkring os, og at vi er indbegrebet af det allerhelligste.

Anne Sigun Bjerring

Tlf. 30 24 00 82