Project Description

Blid oliemassage

Blid oliemassage er en gave til dig, som har brug for at nære dig selv og drage omsorg for dig selv.
Det er en indfølende, nærværende og nydelsesfuld massage, som bringer dig dybt ned i kroppen. Ofte glemmer vi kroppen i hverdagen og kan have gavn af at blive “nulstillet”, mærke det smukke og fredfyldte i blot at være til stede.
At være helt nede i kroppen i dyb afslappelse og velvære.

Når vi bringer kroppen ind i en tilstand af ro og velvære, kan vi ofte se på livet med nye øjne. Vi får øje på det som er vigtigt for os, mere klarhed over det, som vi må give energi i vores liv.
Massagen kan hjælpe dig til at mærke din sjæl og det som du på et sjæleligt plan længes efter.

Den er stærkt beroligende og gavnlig, hvis du lider af stress og har brug for at hjælpe kroppen tilbage til tillid og ro.
Den kan også være en støtte ved depression, blandt andet fordi indfølende berøring skaber øgede tilstande af lykkehormonet oxydocin i kroppen.

Den er ikke egnet til fysiske skader og skavanker, da den er meget blid og indfølende og jeg ikke arbejder dybt i musklerne (dog bruger jeg dybe tryk til at berolige kroppen, men ikke med fokus på healing af fysiske skavanker).

Det er en god ide ikke at have planer efter en massage, da du dermed får tid til at blot at være og mærke kroppen som den er her og nu. Den er ideel i en ferie eller op til en weekend, så du kan trække den gode energi med dig og være mere nærværende sammen med dine kære.

Det er en kærlighedsfuld gave til dig selv eller til dine kære. Du kan få et gavekort til én du gerne vil forkæle med en blid og omsorgsfuld massage.