Project Description

Healing

Healing i shamanistisk kontekst kan nok bedst sammenlignes med en trommerejse, hvor sjælen rejser. Du ligger på en massagebriks og healingen sker gennem berøring, stemme, tromme, rasle, pendulering og energioverførsler.

Når vi healer ud fra shamanistisk tradition kalder vi på energierne fra alle verdens hjørner:
Fra syd kommer slangen med fysisk healing.
Fra vest kommer de store havdyr med healing til følelsesmæssige tilstande.
Fra nord kommer ørnen/kondoren og hjælper os med at forbinde os til den åndelige verden.
Fra øst kommer de store kattedyr og giver healing til vores tanker og det mentale.
I midten af medicinhjulet findes lamaen, som hjælper os med at mærke vores sjæl.

Jeg bruger et pendul undervejs, som viser mig fra hvilket verdenshjørne, kroppen ønsker at modtage energi fra netop nu. Det skifter undervejs i healingen og i en rækkefølge, som støtter op om processen.
Nogle gange kan kroppen be om masser af jordhealing og styrke, for at vi bedre kan bære noget følelsesmæssigt.
Andre gange beder den om healing fra de store kattedyr, så det mentale forstummer og er stille, så vi har ro til at mærke forbindelsen til den åndelige verden, som ørnen kommer med fra nord. Den ene energi hjælper den anden ind i kroppen.

Modsat andre healingsformer, som eksempelvis Reiki healing, så er den healing jeg laver mere fysisk med en del berøring (især i begyndelsen). Jeg har selv oplevelsen af at der i starten ofte er brug for en “grovvask”, hvor jeg arbejder meget gennem fysisk berøring og sætter gang i kroppens stagnerede tilstande. Efter en tid, opstår de mere lette energier af sig selv ud af de mere flydende tilstande i kroppen.

Healingen kan opleves meget forskelligt alt efter hvem vi er.

Nogle oplever fysisk healing i form af en lethed i kroppen, og at eventuelle kroniske smerter føles lettere at bære.
Der kan være oplevelser af at være fyldt med energi eller omvendt oplevelsen af at være helt i ro kropsligt og tung på den fede måde.

Mentalt kan det være en oplevelse af, at der er helt ro på øverste etage og at alt tankemylder forsvinder.
Healingen kan også med fordel bruges, når du har brug for klarhed i forhold til store beslutninger der skal tages.

Mange har følelser af tryghed, kærlighed, omsorg, nærvær, ro i forbindelse med en healing. Eller simpelthen en dyb følelse af glæde i kroppen. Healingen kan bruges til følelsesmæssig lindring i svære følelsesmæssige situationer.

På det spirituelle plan kan der være mange indre oplevelser: lys, farver, billeder, oplevelser af energi. Gennemstrømning af energi i hele kroppen og en krop der kommer til live.
Der kan være en indre vished om, at vi er dybt elskede af det guddommelige. Og ud af det en dyb ro.

Du behøver ikke have nogen forkundskaber eller viden om shamanisme for at kunne modtage en healing. Alle er velkomne.
Hvis du omvendt har en interesse i shamanisme, men eksempelvis oplever at have svært ved at give dig hen til trommerejser/sjælerejser, så kan healing i denne kontekst være en kæmpe hjælp og vejviser videre.
Måske du ønsker at bruge shamanisme som et konkret værktøj i din hverdag? Måske du ønsker selv at kunne rejse med trommen? Der vil healing også kunne være en hjælp. Du er altid velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål.

En healing tager oftest omkring 1 time og 30 min. Da det ikke er mig men ånderne, som styrer tidsrammen kan det variere meget. Kroppen bestemmer og pendulet melder tydeligt ud, når arbejdet er gjort og der ikke er brug for at tilføre mere energi. Den længste healing jeg har lavet har taget 2 timer og den korteste 1 time.

Shamanisme og tantra

Jeg tilbyder shamanistiske healinger i kombination med tantra – særligt til dem, som oplever underlivsproblematikker (alt fra smerter i underlivet, til spændinger og seksuelle dysfunktioner).
Healingen foregår på en massage briks, hvor du er ligger med tøj på (og ikke afklædt, som det ellers ofte er tilfældet i en tantrabehandling). Det tantrisk arbejde består i, at det er muligt at arbejde med problematikker i hele kroppen, også i underlivet, der ellers er tabubelagt.
Jeg har ofte mødt mennesker med problematikker relateret til køn eller seksualitet, som egentlig har ønsket at arbejde med disse problematikker, men hvor en tantrabehandling har været for grænseoverskridende. Derfor er jeg meget glad for, at der i mine shamanistiske healinger har vist sig en vej, der er langt mere tilgængelig for flere end en tantrabehandling, som ofte er for de få.
Der er ikke berøring direkte af kønnet uden tøj. Der kan være berøring af kønsområdet (eksempelvis ovenpå kønsbenet eller uden på kønnet gennem tøj). Jeg berører ikke uden sammentykke. Og der er altid en forsamtale inden en fysisk behandling, hvor vi afdækker hvad dine grænser er. Det vigtigste er, at alt hvad der sker i rummet, er trygt for dig.
Dette at arbejde med fysisk berøring direkte på og omkring kønnet, skaber nogle nye muligheder for at heale ubalancer og spændinger i underlivet.
Dybest set handler det om, at jeg har mulighed for at sende energi direkte ned i underlivet og vækker den energi som ligger der. Skabe mere bevægelse i et område, som ofte kan være meget stagneret og fastlåst.
Lidt om baggrunden for at tilbyde de kombinerede behandlinger:
Jeg er uddannet tantrabehandler fra 2014 og har i de sidste par år desuden beskæftiget mig med shamanistisk healing (Patchakuti Mesa tradition fra Peru). Begge rejser har været meget kraftfulde og spændende for mig, og som det ofte sker, så er de to veje begyndt at smelte sammen i mine behandlinger.
Når jeg behandler et menneske på briksen, så bliver jeg guidet på forskellig vis. En af måderne hvorpå universet guider mig, når jeg berører et andet menneske fysisk, er at et område på kroppen “lyser op” energimæssigt. Så ved jeg at jeg skal forholde mig fysisk til det område. Det kan være skuldrene der kalder på opmærksomhed, efterfølgende lyser halebenet op, så hofterne, osv.
Desuden har jeg en fornemmelse i mine fingre, når jeg berører et andet menneske. Som om jeg kan mærke fornemmelsen der er inden i kroppen og hvad kroppen kalder på.
Når jeg har healer (hvilket i shamanistisk regi også betyder fysisk berøring), så har underlivet i nogle tilfældet “lyst op”. Men i og med at jeg aldrig berører underlivet uden tillladelse, så har jeg ikke kunnet handle på den information, når sessionen var en shamanistisk healing og ikke en tantrabehandling.
Men jeg har fornemmet et perspektiv omkring at jeg igennem de shamanistiske healinger også havde mulighed for at heale underlivet.
Jeg er i de sidste par måneder derfor begyndt at tilbyde shamanistiske healinger, hvor jeg har tilbudt en kombination af healing og tantra. I den kombinerede healing er der berøring af underlivet, men med tøj på og dermed adskiller den sig meget fra en tantrabehandling. Indtil nu tyder mine erfaringer på, at jeg har mulighed for at heale mange af de samme underlivsproblematikker, som tidligere gennem tantrabehandling. Men hvor den shamanistiske healing er mere tilgængelig for mange end tantrabehandling, fordi nøgenheden og direkte berøring af kønnet, kan være for grænseoverskridende for de fleste.
Prisen for healingen er pt 650 kr, da det endnu er til “kanin pris”. Den endelige pris bliver omkring 1280kr for ca 2 timers behandling.

Book din behandling nu.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål.

Book nu